Konts un dati

Darbs ar komandu

Šajā rakstā: kā uzaicināt kolēģus, pārvaldīt lomas un piekļuvi kontiem, kā arī kā tavā abonementā darbojas vietas.

SadarbībaUzaicini savus kolēģus

Ja strādā ar vairākiem cilvēkiem, uzaicini kolēģus savā komandā un pārvaldi visu vienā abonementā. Katram komandas dalībniekam ir sava pieteikšanās; tu izvēlies, kādu lomu kāds saņem un kuriem kontiem viņam ir piekļuve. Tā visi ievēro vienu un to pašu izveides un pārvaldības standartu, nedaloties ar parolēm.

UzaicināšanaUzaicini kādu

Uzaicināšana notiek sadaļā Iestatījumi > Komanda. Ievadi e-pasta adresi, izvēlies lomu (administrators vai dalībnieks) un apstiprini. Kolēģis saņem e-pastu ar uzaicinājuma saiti, kas derīga 14 dienas; tiklīdz viņš pieslēdzas ar šo e-pasta adresi, viņš ir tavā komandā. Neizmantotu uzaicinājumu vienmēr vari atsaukt.

LomasĪpašnieks, administrators un dalībnieks

Ir trīs lomas. Īpašnieks pārvalda komandu, visus kontus un norēķinus. Administrators var pārvaldīt komandu un visus kontus, bet neredz norēķinus. Dalībnieks redz un pārvalda tikai tos kontus, kurus tu viņam piešķir.

KontiKontu piešķiršana dalībniekiem

Īpašnieki un administratori redz visus komandas kontus. Dalībnieks pēc noklusējuma neredz neko, kamēr nepiešķir viņam piekļuvi katram kontam atsevišķi. Cilnē Komanda katram dalībniekam atzīmē, kurus kontus viņš drīkst redzēt un pārvaldīt. Ja piešķīrumu atsauc, piekļuve zūd nekavējoties.

VietasVietas un tavs abonements

Katrā abonementā ir noteikts skaits vietu (komandas dalībnieku). Ja esi sasniedzis limitu, lai uzaicinātu kādu jaunu, vispirms noņem kādu dalībnieku vai paaugstini abonementu. Ja pēc abonementa pazemināšanas dalībnieku ir vairāk nekā vietu, jaunākie dalībnieki tiek uz laiku apturēti, kamēr atkal atbrīvojas vieta; īpašniekam piekļuve saglabājas vienmēr. Apturētie dalībnieki saņem paziņojumu un automātiski atgriežas, tiklīdz paaugstini abonementu vai atbrīvo vietu.

PārvaldībaDalībnieku un uzaicinājumu pārvaldība

Cilnē Komanda vari mainīt lomu, noņemt dalībnieku (piekļuve zūd nekavējoties) vai atsaukt neizmantotu uzaicinājumu. Noņemts dalībnieks saglabā savu AdBuilder kontu; viņš zaudē tikai piekļuvi tavas komandas kontiem.

Vai tas bija noderīgi?
Neizdodas tikt galā?
Valoda