СпівпрацяЗапросіть колег
Якщо ви працюєте з кількома людьми, запросіть колег у свою команду та керуйте всім у межах однієї підписки. Кожен учасник команди має власний логін; ви вирішуєте, яку роль отримає людина і до яких акаунтів вона матиме доступ. Так усі дотримуються одного стандарту створення й керування, не діляться паролями.
ЗапрошенняЗапросити когось
Запросити можна в розділі Налаштування > Команда. Введіть адресу електронної пошти, оберіть роль (адміністратор або учасник) і підтвердьте. Колега отримає лист із посиланням-запрошенням, дійсним 14 днів; щойно він увійде з цією адресою електронної пошти, він опиниться у вашій команді. Надіслане запрошення можна будь-коли скасувати.
РоліВласник, адміністратор і учасник
Є три ролі. Власник керує командою, всіма акаунтами та виставленням рахунків. Адміністратор може керувати командою і всіма акаунтами, але не має доступу до виставлення рахунків. Учасник бачить і керує лише тими акаунтами, які ви йому призначили.
АкаунтиПризначення акаунтів учасникам
Власники та адміністратори бачать усі акаунти команди. Учасник за замовчуванням не бачить нічого, поки ви не надасте йому доступ до конкретного акаунта. На вкладці «Команда» ви позначаєте для кожного учасника, які акаунти він може переглядати та якими керувати. Якщо ви скасуєте призначення, доступ зникає одразу.
МісцяМісця та ваша підписка
Кожна підписка включає певну кількість місць (учасників команди). Якщо ви досягли ліміту, спершу видаліть учасника або перейдіть на вищий тариф, щоб запросити когось нового. Якщо через перехід на нижчий тариф кількість учасників перевищує кількість місць, найновіші учасники тимчасово призупиняються, поки не звільниться місце; власник завжди зберігає доступ. Призупинені учасники отримують повідомлення і автоматично повертаються, щойно ви перейдете на вищий тариф або звільните місце.
КеруванняКерування учасниками та запрошеннями
На вкладці «Команда» ви можете змінити роль, видалити учасника (доступ зникає одразу) або скасувати надіслане запрошення. Видалений учасник зберігає власний акаунт AdBuilder; він втрачає лише доступ до акаунтів вашої команди.