SamarbejdeInviter dine kolleger
Arbejder du sammen med flere personer, inviterer du kolleger til dit team og administrerer alt under ét abonnement. Hvert teammedlem har sit eget login; du bestemmer, hvilken rolle den enkelte får, og hvilke konti vedkommende har adgang til. På den måde følger alle den samme standard for opsætning og administration, uden at dele adgangskoder.
InvitationInviter en person
Du inviterer under Indstillinger > Team. Indtast e-mailadressen, vælg rollen (administrator eller medlem) og bekræft. Din kollega modtager en e-mail med et invitationslink, der er gyldigt i 14 dage; så snart vedkommende logger ind med den e-mailadresse, bliver personen en del af dit team. En afventende invitation kan du altid trække tilbage.
RollerEjer, administrator og medlem
Der findes tre roller. Ejeren administrerer teamet, alle konti og faktureringen. En administrator kan administrere teamet og alle konti, men har ikke adgang til faktureringen. Et medlem ser og administrerer kun de konti, du tildeler vedkommende.
KontiTildel konti til medlemmer
Ejere og administratorer kan se alle teamets konti. Et medlem ser som udgangspunkt ingenting, før du giver adgang pr. konto. Under fanen Team markerer du for hvert medlem, hvilke konti vedkommende må se og administrere. Trækker du en tildeling tilbage, bortfalder adgangen med det samme.
PladserPladser og dit abonnement
Hvert abonnement indeholder et bestemt antal pladser (teammedlemmer). Har du nået grænsen, skal du enten fjerne et medlem eller opgradere dit abonnement for at invitere en ny person. Kommer du over antallet af pladser på grund af en nedgradering, bliver de nyeste medlemmer midlertidigt sat på pause, indtil der igen er plads; ejeren beholder altid adgangen. Medlemmer, der er sat på pause, får besked og kommer automatisk tilbage, så snart du opgraderer eller frigør en plads.
AdministrationAdministrer medlemmer og invitationer
Under fanen Team kan du ændre en rolle, fjerne et medlem (adgangen bortfalder med det samme) eller trække en afventende invitation tilbage. Et fjernet medlem beholder sin egen AdBuilder-konto; personen mister kun adgangen til dit teams konti.